Fast Print d.o.o.

Preduzeće Fast Print d.o.o. osnovano je u aprilu 1993. godine u Beogradu.

Osnivac i direktor je Radovan A. Vujović -Vuja.

Suosnivači su Aleksandar R. Vujović (1928.-2001.) i Milan A. Vujović (1957.-1999.)

Stalni saradnici preduzeća su Dragan Acalinović – Biba, Vladimir Vesanović – Bata, Branislav Marić – Bane, Nenad Lukić – Šone, Dražen Đujić-Đuja, Milan Ristić , Zvonimir Stanković, Dragoš Stanković, Vladimir Racković, Dragan Milevski, Vukica Mikača (poznati fotograf iz Beograda), Predrag Ćurčić-Peđa, Rodoljub Petrović, Vuk Miličić, Draško Štikovac, Vedran Vukoje, Milan Mandić, Boris Stupa, Emir Kurtović, Vladimir Stamenković i Bojan Opačić.

Pored navedenih stalnih saradnika važno je spomenuti i nekoliko drugih pojedinaca i firmi koje su doprinele razvoju preduzeca Fast Print.

To su štamparska radnja Kordgrafika, štamparska radnja SPEKTAR iz Beograda (Žarka Zrenjanina 8), štamparija GRAFOMARKET iz Beograda (M. M. Lug, ul. 20-oktobar 43b), metalostrugarska Radnja Tepšic iz Pančeva, Dejan Jovčić iz Beograda, prof. Ljubo Ristovski iz Beograda, ekipa koja je radila u preduzecu Art plus (Sale, Ranko, Rile, Toma i drugi), Sale Stanojković iz Beograda (Aurora), Dragoljub Crnčević Crnke iz Beograda, Ivan Mijalković iz Beograda, i drugi (neka se ne ljute neki koji su su slučajno izostavljeni).

Preduzeće sarađuje sa većim brojem poslovnih partnera širom ex-Jugoslavije kao i Mađarske , Velike Britanije i Malte.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja svih vrsta bedževa. Ostale delatnosti su izrada ID kartica i mousepad-ova, a do 2010. godine i privezaka, razglednica, postera, i sl. Preduzeće je radilo takodje i kompletnu uslugu sito, ofset štampe i digitalne stampe Obzirom na veliki broj malih digitalnih štamparija preduzeće se usko specijalizovalo za bedževe, mousepad-ove i ID kartice.

Preduzeće Fast Print je i pokretač nekoliko internet prezentacije kao što su Kopaonik,
Budva, Požega, Rajac.
Preduzeće je osnivač firme Eutelnet koja se bavi registracijom internet domena, webhostingom i izradom sqajtova.

Za sva pitanja u vezi naših proizvoda i usluga kontaktirajte nas putem kontakt formulara!